Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber Tarihi :   29.11.2022

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gürün Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Osman Boyraz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Gürün  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hidayet Takcı ve akademisyenler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız yapmış olduğu konuşmada, “Akademik kurul toplantılarına göreve  geldiğimizden itibaren önem veriyoruz. Dönem başında yaptığımız akademik kurullarda o dönem  içerisinde  neler yapacağımızı planlayıp, dönem sonunda ise bunları gözden geçiriyoruz.” dedi.

MYO Müdürü Doç. Dr. Hidayet Takcı yapmış olduğu sunumda yürütülen eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında dr. öğr. üyesi kadrosuna ataması yapılan akademisyenlere belge takdiminde bulunarak, cübbelerini giydirdi.

Ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız, idari personel ve öğrencilerle bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledi.