Telefon: 0 346 715 3558 Belgegeçer: 0 346 715 3482 gurun@cumhuriyet.edu.tr

DUYURULAR

Yeşil Kampüs kapsamında Gürün Orman İşletme Şefliği ve Gürün Meslek Yüksekokulu iş birliği ile yüksekokul yerleşkesine öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler tarafından fidan dikimi yapıldı.

Duyuru Başlangıç Tarihi : 26.04.2018 - Duyuru Bitiş Tarihi : 26.09.2018

Yüksekokul yerleşkesine fidan dikimi hakkında konuşan öğrenciler, kendilerinden sonra eğitim görecek öğrencilerin daha yeşil bir yerleşkede eğitim görmeleri ve Gökpınar Gölü ile Gürün ilçesinin daha yeşil bir görünüme sahip olmasını istedikleri için fidan dikiminde bulunduklarını ifade ederek etkinliğin yapılmasını sağlayan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

GÜNCEL DUYURULAR